Karrierevejledning

Hos Arts Karriere kan du få individuel karrierevejledning om alt, der vedrører din karriere.

Karrierevejledningen i Aarhus varetages primært af karrierevejledere fra Jobcenter Aahus og Jobcenter Skanderborg.

Har du brug for feedback på dit CV eller en ansøgning?

Den normale karrierevejledningen holder sommerferielukket til og med uge 35, men vi vil gerne støtte op om din jobsøgning på en anden måde. Så hvis du har behov for hjælp til at søge studiejob eller dit første job efter endt uddannelse, så tilbyder Arts Karriere feedback på CV og ansøgning til og med uge 28.

For at benytte dig af tilbuddet skal du:

  1. Sætte dig ind i, hvordan du laver et godt CV og en god ansøgning. Det kan du gøre ved at læse tips og tricks på vores hjemmeside samt se konsulenthuset Ballisagers korte video om det gode CV. Så har du de basale ting på plads, og vi kan koncentrere os om indholdet.
  2. Sende dit udkast til din ansøgning og CV i et word-dokument til karriere.arts@au.dk – meget gerne sammen med stillingsopslaget, hvis det er en opslået stilling, så vi kan se, hvad du skriver dig ind i.

En karrierekonsulent fra Arts Karriere kontakter dig for at aftale, hvordan du får feedback.

NB! Du kan gøre brug af dette tilbud til og med uge 28.

Hvis du har andre spørgsmål om fx karriere generelt, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på karriere.arts@au.dk. Vi sidder klar ved tasterne derhjemme.


Ønsker du vejledning i valg af kandidat eller sammensætning af fag, så kontakt din studievejleder. Vil du diskutere dine muligheder for og ansøgning til en ph.d.-stilling, kontakt da din potentielle faglige vejleder.

Den individuelle karrierevejledning i Aarhus tilbydes i samarbejde med Aarhus og Skanderborg Kommune. Vi har ikke et lignende samarbejde i København, og tilbyder derfor ikke individuel karrierevejledning.


KOMMENDE ARRANGEMENTER

ons 19 aug
09:00-14:00 | Zoom
På vej videre - to dages online kursus for Arts dimittender d. 19. og 20. august
Bliv klædt på til at søge job efter endt uddannelse.