Arrangementer

Hos Arts Karriere er vi klar med nye, spændende karrierearrangementer skræddersyet til dig, der er studerende på Arts. Vi tilbyder kurser og workshops for både BA og KA-studerende, og der er arrangementer i både Emdrup og Aarhus.


tor 25 nov
13:00-16:00 | Aarhus, Foyeren, Tåsingegade 3
Job i styrelser - Aarhus
Hvilke opgaver løser man egentlig i en styrelse – og hvilke kompetencer kræver det? Kom med ind bag murene og mød 10 styrelser.
tir 30 nov
15:15-17:00 | Online
Graduateprogrammer for nyuddannede
Der er nye muligheder for dig, som har tænkt på at fortsætte i en graduatestilling efter universitetet. Beskæftigelsesministeriet har afsat 10 millioner til at fremme graduateprogrammer for nyuddannede.
tir 07 dec
10:00-12:00 | The Kitchen
Skal du være humanist i det private erhvervsliv?
Er du nysgerrig på, hvad man som humanist kan lave i en mindre virksomhed? Vil du gerne blive klogere på fordelene ved at arbejde i det private?
tor 09 dec
15:15-17:00 | Online
Karriere med særlige udfordringer
Er du studerende og lever med en psykisk sårbarhed, neurologisk lidelse eller et fysisk handicap? Tænker du på, hvordan tiden efter universitetslivet mon vil forme sig for dig? Er du nysgerrig på vejen ud på arbejdsmarkedet, og vil du gerne høre om generelle muligheder for dig, så deltag i dette arrangement.

Viser resultater 11 til 14 ud af 14

Forrige 1 2