Erhvervsspeciale – er det noget for dig?

Få inspiration til at skrive dit speciale i samarbejde med en virksomhed, organisation eller offentlig institution. Få indblik i, hvordan du kan identificere en samarbejdspartner, skabe kontakt og gribe samarbejdsprocessen an. Desuden vil en tidligere specialestuderende dele sine erfaringer med erhvervsspeciale.

09.08.2021 | Arts Karriere

Dato tor 14 okt
Tid 15:15 17:00
Sted Online

Kom til dette arrangement og få viden om formalia, inspiration til at skrive dit speciale i samarbejde med en virksomhed, organisation eller offentlig institution og gode tips til processen. Du får også indblik i, hvorfor og hvordan specialesamarbejdet er værdifuldt for dig.

Vi sætter fokus på, hvilket udbytte du selv kan få personligt og fagligt, hvordan du kan identificere og etablere kontakt med en samarbejdspartner og særligt, hvor du kan tage styring på specialeforløbet.

Vi vil afmystificere det at skrive et erhvervsspeciale og se på hvilke forventninger, der er fra uddannelsens side og fra den virksomhed/organisation, du samarbejder med. 

Mød også Ida Hertz, der skrev speciale i foråret 2021. Ida vil fortælle om sine erfaringer fra processen og samarbejdet.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne undervejs og efter arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER ...

  • Skal i gang med at skrive speciale i foråret i 2022, og som allerede nu overvejer om det, at skrive sammen med en virksomhed eller organisation er noget for dig.
  • Alle kandidatstuderende på Arts er velkomne.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET ...

  • Inspiration og gode råd til specialesamarbejde
  • Viden om, hvordan du kan gribe et specialesamarbejde an
  • Kendskab til, hvorfor specialesamarbejde kan være fordelagtigt i forhold til din jobsøgning som nyuddannet
  • Viden om forventninger og krav

// PROGRAM

15:15: Velkommen og oplæg ved Thomas Moeslund, Arts Karriere

16:30: Oplæg ved tidligere specialestuderende Ida Hertz

16:45: Spørgsmål

// TILMELDING

Klik her for at tilmelde dig.

// ZOOM

Link til zoom-mødet sender vi to timer før arrangementet starter. Modtager du det ikke, skal du kontakte os på mail: karriere.arts@au.dk                

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside