AFLYST! Hvad laver en underviser i kursuscentret hos SOSU H? - Emdrup

Kom med når vi tager på besøg i SOSU H i Herlev.

20.08.2021 | Arts Karriere

Dato tir 12 okt
Tid 14:45 16:30
Sted SOSU H Kursuscenter Hørkær 22, 3 2730 Herlev

Vi tager på besøg hos Line Birch Mathiasen, der arbejder som underviser i kursuscentret på SOSU H i Herlev. Hun arbejder bl.a. med undervisning af voksne og nyansatte i læringsplatforme, udvikling af nyt landsdækkende undervisningsmateriale til kurser, udviklingsarbejde internt på SOSU H (pt. hybrid undervisning) og transfer fra teori til praksis.  

Line er kandidat fra DPU fra 2019 og har en professionsbachelor som pædagog. I hendes team i kursuscentret har hun flere kolleger med en kandidat fra DPU fra GP, pæd. antro og pæd. psyk.

På besøget kommer vi til at få indsigt i Lines overvejeler og vej gennem interesser, uddannelser og jobs, og hvordan hun fik jobbet som underviser i kursuscentret. Desuden kommer vi til at høre om, hvordan Line har bragt sine interesser, uddannelser og erfaring i spil på sin vej, hvilke arbejdsopgaver hun sidder med og hvordan hun sætter sine kompetencer fra sine uddannelser i spil.  

Vi kommer også til at møde Lines chef, Ulla Pilehøj, som vil fortælle om, hvad der bliver lagt vægt på, når de ansætter nye.  

Ikke mindst er der lagt op til dialog, så du kan med fordel overveje et par spørgsmål inden.  

Adressen er: SOSU H Kursuscenter Hørkær 22, 3 2730 Herlev.  

Det er tirsdag d. 12. oktober og vi mødes kl. 14.45 foran hovedindgangen og taler sammen, inden vi i fælles flok mødes med Line kl. 15.00.  Det er karrierekonsulent fra Arts Karriere i Emdrup, Mai-Lis Skotte, som faciliterer eftermiddagen. Mai-Lis’ mobilnummer er 93 50 88 92.  

// TILMELDING

AFLYST!

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside