Ro på og mere styr på livet – om livs- og karrieremestring

AFLYST! Mange studerende føler sig stressede og udfordret i livet. Det gælder både på studiet, men også som nyuddannet arbejdssøgende. I dette oplæg får du en introduktion til, hvordan du kan arbejde med ’kreativ livs- og karrieremestring’, som består af en kreativ design tilgang og en 4 foci-model. 

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 27. oktober 2022,  kl. 15:15 - 17:15

Sted

1485-123 - Nobelsalen

AFLYST!

Vi bliver desværre nødt til at aflyse arrangementet.

Vi forsøger med en ny dato til foråret.


Når verden er fuld af forandring og stor usikkerhed, er det vigtigt at mærke sig selv og vide, hvordan du skaber ro og overblik, der hvor du kan - i dit hoved og dine tanker. Det lærer du blandt andet her. Desuden får du en introduktion til kreativ livs- og karrieremestring, også kaldet life centered design, som rummer dels en analytisk del og en kreativ og skabende del. Målet er at gøre deltagere bedre skabere i deres liv og bedre medskabere i andres liv og i verden, herunder i business. Målet er dermed også, udover at hjælpe deltagerne med at skabe større selvindsigt, at gøre deltagerne mere entrepreneurielle i deres tilgang til livet herunder arbejdslivet, som jo kan se ud på langt flere og nye måder end det traditionelt ser ud i dag.

I den analytiske del inddrages protreptikken – en gammel græsk dialogkunst, der fokuserer på at forstå sig selv og sine værdier, igennem samtale med andre. Protreptiske samtaler er filosofiske samtaler om værdier og begreber. Det opleves ofte meget forløsende og mindre privat, at tale om begreber i stedet for at tale om konkrete hændelser i ens liv. Igennem filosofiske samtaler kan man opnå en større indsigt i sine værdier og dermed sig selv.

I den kreative og skabende del inddrages designmetoder og teknikker, herunder kreative måder at tænke og arbejde på, visuelle teknikker, der understøtter din forestillingsevne, eks. når du skal skabe fremtidsscenarier eller nye jobtitler.

Oplægget opfølges af en workshop hos DM&MA d. 1.12.2022

Efter oplægget på AU kan du tilmelde dig et ca. 6 ugers on-line forløb (del af et forskningsprojekt), med 1 ugentligt on-line møde, her gennemfører du et forløb, hvor du bliver introduceret til og træner dels analytiske øvelser omkring værdiafklaring, dels kreative og skabende øvelser. Målet er at styrke din refleksive og kreative tænkning, så du kan stå bedre i dig selv og skabe flere muligheder i dit liv og arbejdsliv.

 

// ARRANGEMENTET ER FOR...

Alle studerende på Arts uanset semester