Professionsuddannet akademiker

Hør om den særlige kombination det er, at have en professionsbaggrund og så tage en kandidat, og mød en pædadogisk sociolog fra Borgmesterens afdeling fortælle om netop dette.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 7. oktober 2020,  kl. 10:00 - 12:00

Sted

Webinar, Zoom

Dette arrangement er for dig, der studerer på ARTS med en professionsbaggrund (fx lærer, sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver eller andet), og som er nysgerrig på job- og karrieremuligheder med en akademisk kandidatgrad?

Med en professionsbaggrund har du en kombinationsprofil, hvor du kan koble din professionsbaggrund med et akademisk afsæt.

Hvad kan denne kombination? Hvilke kompetencer kommer du ud med som dimittend? Hvordan formidler du videre hvad din kombination kan? Det ser vi nærmere på til dette arrangement.

Ud over at arbejde med koblingen mellem det professionsorienterede og akademiske, vil vi også gå ind i en snak om, hvordan du jobsøgningsstrategisk kan bevæge dig mod det arbejdsmarked, du ønsker.

Til arrangementet møder du også Nanna Marie Rasmussen. Nanna blev uddannet socialrådgiver januar 2016. Og arbejde som socialrådgiver fra juni 2014 - august 2017. I 2019 blev hun kandidat i Pædagogisk Sociologi. Mens hun studerede fik hun job som studentermedhjælper i HR og Organisation, Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune, som hun havde frem til uddannelsens afslutning juni 2019, hvor hun overgik til den projektstilling, i samme afdeling, som hun fortsat arbejder i.

Hør om Nannas tilgang til jobbet og hvordan hun trækker på viden og kompetencer opnået i begge uddannelser.

Arrangementet afholdes af en karrierekonsulent fra Arts Karriere.

// TILMELDING

Tilmeld dig ved at klikke her.

// Zoom

Link til zoom-mødet - klik her.