Arts Karriereuge og Arts CompanyDating

Arts Karriereuge - online i uge 8

I uge 8 sætter vi ekstra fokus på dine muligheder og skaber møder mellem dig som studerende og en masse spændende virksomheder. Arts Karriereuge indeholder både spændende morgentalks, der giver dig god inspiration, mens du nyder din morgenkaffe, inspirerende middagstalks hvor du får fifs til dit møde med virksomhederne, og ikke mindst Arts CompanyDating, hvor 32 spændende virksomheder står klar til at møde dig!  

Morgen- og middagstalks

I uge 8 kan du både starte din dag og nyde din middagspause i selskab med spændende oplægsholdere. Her taler de om alt fra iværksætteri, nye veje til at få en fod indenfor, og hvad du kan bidrage med som humanist til gode tips til CV og ansøgning, og hvad man kigger efter i kommunikationsbranchen. Du kan endda få feedback på dit ansøgningsmateriale, så du er klar til at møde virksomhederne.

Programmet kommer her på siden i løbet af uge 5.

Program fra 2021

Arts CompanyDating

I 2022 kan du deltage både i en online udgave og en fysisk udgave af Arts CompanyDating.

  • Til online udgaven kan du møde organisationer og virksomheder, der holder til i udlandet eller andet sted i Danmark.
  • Til den fysiske udgave kan du møde organisationer og virksomhederne fysisk i Nobel Kantinen i Aarhus.

Ved Arts CompanyDating kan du komme i direkte kontakt med mere end 40 vidt forskellige organisationer og virksomheder, der er på udkig efter humanister. De står alle klar til en snak om studiejob, projektorienteret forløb (hos arbejdsgiverne hedder det fortsat praktik), specialesamarbejde, studiejob eller fuldtidsstillinger. Du får mulighed for at præsentere dig selv og stille spørgsmål om potentielle karrieremuligheder, jobfunktioner, efterspurgte kompetencer og meget mere.

Vi vil løbende offentliggøre, hvilke organisationer og virksomheder du kan møde, her på siden. Vi anbefaler, at du forbereder dig, så du får mest muligt ud af dagen.

Få gode råd til hvordan du forbereder dig bedst i løbet af Arts Karriereuge.

Stillingsoversigt 2021

Oplev stemningen fra tidligere år