Arts Karriereuge

ARTS KARRIEREUGE 2021 - ONLINE I UGE 8

I uge 8 sætter vi ekstra fokus på dine muligheder og skaber møder mellem dig som studerende og en masse spændende virksomheder. Arts Karriereuge indeholder både spændende morgentalks, der giver dig god inspiration, mens du nyder din morgenkaffe, inspirerende middagstalks hvor du får fifs til dit møde med virksomhederne, og ikke mindst Arts CompanyDating, hvor 32 spændende virksomheder står klar til at møde dig!  

Morgen- og middagstalks

I uge 8 kan du både starte din dag og nyde din middagspause i selskab med spændende oplægsholdere. Her taler de om alt fra iværksætteri, nye veje til at få en fod indenfor, og hvad du kan bidrage med som humanist til gode tips til CV og ansøgning, og hvad man kigger efter i kommunikationsbranchen. Du kan endda få feedback på dit ansøgningsmateriale, så du er klar til at møde virksomhederne.

Programmet kommer her på siden i løbet af uge 5. Alt foregår via Zoom.

Arts CompanyDating

Ved Arts CompanyDating kan du komme i direkte kontakt med 32 vidt forskellige virksomheder, der er på udkig efter humanister.

Virksomhederne står klar til en snak om studiejob, projektorienteret forløb (hos arbejdsgiverne hedder det fortsat praktik), specialesamarbejde, studiejob eller fuldtidsstillinger. Du får mulighed for at præsentere dig selv og stille spørgsmål om potentielle karrieremuligheder, jobfunktioner, efterspurgte kompetencer og meget mere.

Vi vil løbende offentliggøre, hvilke virksomheder du kan møde, her på siden.

Vi anbefaler, at du forbereder dig, så du får mest muligt ud af dagen. Få gode råd til hvordan her på siden. 


Program

Stillingsoversigt