CompanyDating på Arts

COMPANYDATING PÅ ARTS

Ved CompanyDating på Arts kan du komme i direkte dialog med arbejdsmarkedet. Her møder du mange forskellige virksomheder, der glæder sig til at hilse på dig.

Virksomhederne står klar til en snak om studiejob, projektorienteret forløb (hos arbejdsgiverne hedder det fortsat praktik), specialesamarbejde eller fuldtidsstillinger. Du får mulighed for at præsentere dig selv og stille spørgsmål om potentielle karrieremuligheder, jobfunktioner, efterspurgte kompetencer og meget mere.

Du kan også møde forskellige fagforeninger og A-kasser, der kan give dig professionel sparring på dit CV eller ansøgning på dagen, og så giver vi dig mulighed for at få taget et professionelt foto til dit CV ganske gratis. Når du har brug for en pause, byder vi selvfølgelig på kaffe og kage.

Vi anbefaler, at du forbereder dig, så du får mest muligt ud af dagen. Få gode råd til hvordan her på siden.

FORBERED DIG

For at få mest ud af dagen anbefaler vi, at du forbereder dig. Her på siden kan du finde idéer til, hvordan du bedst bliver klar til CompanyDating på Arts.

  • Ved CompanyDating kommer du til at møde mange forskellige virksomheder – også virksomheder som du ved første øjekast ikke tænker er relevante for din specifikke uddannelse. Men det humanistiske arbejdsmarked er bredt, så vær nysgerrig! Betragt CompanyDating som en oplagt mulighed for at søge indblik i både forskellige brancher og jobfunktioner og dermed blive klogere på, hvad det humanistiske arbejdsmarked er for en størrelse.
  • På tilmeldingssiden offentliggøres de deltagende virksomheder løbende. Læs om virksomhederne på forhånd og gør dig klart, hvordan du kan skabe værdi for dem. Brug fx forberedelsesarket.
  • Undersøg hvilke relevante jobopslag, virksomhederne har med og læs dem igennem. Du finder jobopslagene på virksomhedernes profiler i tilmeldingssystemet.
  • Udfyld forberedelsesarket, så du er klar til at møde virksomhederne.
  • Opdatér din LinkedIn-profil, så den står skarpt på dagen.
  • Deltag i Arts Karrieres øvrige arrangementer op til CompanyDating, så du fx har styr på at skrive et godt CV.

Nogle arbejdsgivere foretrækker at modtage et CV fra dig. Derfor er det en god ide at medbringe et opdateret, udprintet CV på dagen. Andre arbejdsgivere tager sjældent imod CV'er, fordi rekruttering foregår online, og det er derfor vigtigere at efterlade sig et godt indtryk og have opdateret sin LinkedIn-profil. 

Linda Greve har desuden givet fem fif, når du skal imponere, interessere og skabe kontakt til CompanyDating.

SE HVILKE VIRKSOMHEDER DER DELTOG I 2020

Oplev stemningen

Oplev stemningen fra dette års CompanyDating.

Her deltog 39 virksomheder og organisationer og ca. 700 studerende.