Karriere Kickstarter

Karriere Kickstart forår 2023

Er du på 2., 3. eller 4. semester på din kandidatuddannelse ved Arts, Science and Technology, Health eller Aarhus BSS på Aarhus Universitet (i Aarhus) samt DMJX og vil du allerede nu gerne forberede dig på, hvad der skal ske på den anden side af universitetsmurene?

Aarhus Universitet tilbyder i samarbejde med Jobcenter Aarhus et forløb, der giver dig de grundlæggende værktøjer til din fremtidige jobsøgning. Da forløbet kører digitalt, har du mulighed for at følge kurset, når det passer dig, og hvor det passer dig.

Du skal vælge forløbet, hvis du vil blive klogere på:

  • opbygning af ansøgning og CV
  • de nyeste rekrutteringstendenser
  • afklaring på kompetencer og kvalifikationer
  • karriereplanlægning
  • afklaring af drømme og karrieremuligheder
  • hvordan du bringer dig selv i spil til relevante jobs

Du har mulighed for at tilmelde dig ét af to forløb;

  1. KarriereKickstarter - Konkret, vidensbaseret, moderne jobsøgning v. Konsulenthuset Ballisager.
  2. Sandbox v. konsulent Martabolette Stecher.

TILMELDING:

Sidste frist for tilmelding er 26. februar eller når der er fuldt booket.

KURSUSSTART D. 6. MARTS 2023

Ved deltagelse på online-kurserne vælger du selv de tidspunkter, der passer dig, og samlet vil du bruge godt 5-10 timer henover de ti uger. Husk at tage højde for at deadline på eksamener eller speciale nærmer sig de sidste uger af forløbet!

Alt efter hvilket forløb du vælger, vil du bl.a. komme omkring: - opbygning af ansøgning og CV - de nyeste rekrutteringstendenser - etablering af kontakt til virksomheder og institutioner - afklaring på kompetencer og kvalifikationer - karriereplanlægning - afklaring af drømme og karrieremuligheder - hvordan du bringer dig selv i spil til relevante jobs.  Onlinekurserne suppleres med webinarer, events og workshops.

Begrænsede pladser

Der er stor interesse for forløbende, så tilmeld dig nu. Og da der kun er et begrænset antal pladser, har du mulighed for at komme på vores venteliste, hvis alt skulle være booket. Har du fået en plads, er det god stil, og vi forventer, at du gennemfører. Du tager pladsen for en anden!