Om Arts Karriere

Arts Karriere er karrierecentret på Arts, Aarhus Universitet. Vores vigtigste opgave er at styrke vores 11.000 studerendes karrierekompetence gennem arbejdsmarkedskendskab, kompetencebevidsthed og redskaber til jobsøgning.

I løbet af semestret afholder vi en masse spændende karrierearrangementer, hvor du bl.a. kan blive klog på jobsøgningsredskaber som CV, ansøgning og LinkedIn, og få inspiration til de mange forskellige karriereveje du kan gå som studerende på Arts. Derudover kan du møde os undervejs i dit studie til integreret karriereforløb, hvor vi afholder workshops i samarbejde med underviserne samt til karriereveje-arrangementer, der bliver organiseret af studievejlederne på de enkelte fag. 

Ud over arrangementer tilbyder vi også karrierevejledning, hvor du som studerende på Arts kan få en times sparring med en af vores kompetente karrierevejledere. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kigge forbi vores kontor på Tåsingegade 3, byg. 1443, lok. 216 eller kontakte os via mail eller telefon.