Eksamensplan

• (Dansk) BA i Rusland-og Balkanstudier (tidligere BA i Østeuropastudier)
  • (English) BA in Russian and Balkan Studies (formerly Bachelor's programme in East European Studies)

Sommereksamen 2020 incl. reeksamen

Eksamensplaner:

Omprøve for sommereksamen finder sted i august.

Mundtlig eksamen

Alle eksamensopslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen - ca. 3 uger før den første eksamensdag.

Ved mundtlig eksamen bør du checke her for eventuelle ændringer af sted (bygning og lokalenr.) dagen før din eksamens første dag.

At oral exams you must check for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam in Digital Eksamen.

Vintereksamen 2020/2021 incl. reeksamen

Bemærk rettelser kan forekomme

Omprøve for vintereksamen finder sted i februar.

(Bemærk at BA i Østeuropastudier nu hedder Bachelor i Rusland- og balkanstudier)

Mundtlig eksamen

Alle eksamensopslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen.