Eksamenstilmelding for master-, tomplads- og hel-på-del-studerende

Som master-, tomplads- eller hel på del-studerende er du tilmeldt eksamen i det semester, du er tilmeldt undervisning. Består du ikke din eksamen i den ordinære termin, kan du tilmelde dig omprøven, der typisk afvikles i februar i efterårssemesteret og i august for forårssemesteret. Tilmeldingsfristen fremgår af din eksamensplan.

Ønsker du at tilmelde dig eksamen i en anden termin end hvor du er tilmeldt undervisningen skal du tilmelde dig i perioden:

  • 15.-28. september: tilmelding og afmelding til omprøve ved vintereksamen
  • 15.-28. februar: tilmelding og afmelding til omprøve ved sommereksamen

OBS: Masterstuderende kan afmelde sig eksamen indtil en uge inden eksamensstart. Se eksamensplanen for at finde deadline for seneste afmelding til eksamen.

Har du ikke bestået din eksamen i den termin, hvor du har deltaget i undervisningen eller overvejer du at afmelde dig eksamen, er det vigtigt, du kontakter studiecenteret, så vi kan informere dig om dine muligheder for at aflægge din eksamen og afslutte din uddannelse.

Du kan afmelde din eksamen rettidigt frem til en uge før første eksamensdag. Fristen for afmelding fremgår af din eksamensplan. Du afmelder dig via selvbetjeningen på mit.au.dk.