StuRa - fagudvalg for tysk

StuRa er fagudvalget for de tyskstuderende på AU. StuRa står for StudentInnenRat og det er der, hvor man som studerende kan komme og diskutere stort og småt i forbindelse med studiet. Når du deltager i møderne, får du mulighed for at være med til at præge studiet og dermed din og dine medstuderendes hverdag. 

StuRa holder møde ca. én gang om måneden. I udvalget sidder der en række faste medlemmer, men alle møder er åbne, og man er velkommen til at deltage, som man har lyst. Udover at vi taler om indkomne forslag, erfaringer og studieliv som tyskstuderende, er der altid kaffe på kanden og kage til kaffen. 

StuRa er stedet, hvor holdninger, forslag, ideer m.m. kan luftes og derefter tages med i uddannelsesnævnet og til underviserne. Det er leddet mellem de studerende og resten af AU.

Fagudvalget står blandt andet for at arrangere filmaften, udvekslingscafé og Faglig Dag i samarbejde med underviserne. Hvis du har en idé eller et ønske til et studierelevant arrangement, så kontakt os gerne på Facebook eller mail. Fagrådsmedlemmerne arbejder frivilligt for at forbedre studiemiljøet på tysk og alle input er velkomne, store som små.

Kontakt: