Studiestart Dramaturgi Bachelor 2019

Velkommen på Dramaturgi!

Her finder du alle praktiske informationer om din studiestart

Velkommen til Dramaturgi!
Din introduktions-uge er i uge 35. Her på studiet vægter vi både det sociale og faglige højt, hvorfor disse to også er grundstenen i vores intro-uge. Vi er et lille studie, med placering i de gamle Kasernebygninger, som giver flotte og rare omgivelser til vores daglige færd på studie. Til at hjælpe dig til en god studiestart, står der en sød gruppe tutorer, som består af en flok studerende fra dramaturgi klar til, at byde dig velkommen den første dag, og hjælpe dig i intro-ugen og fremefter.
Vi har arrangeret et rigtig godt program, som både består af hyggelige sociale og sjove faglige aktiviteter. Det er vigtigt for os, at I alle føler jer velkommen her på studiet, derfor går vi også meget op i, at alle kan være med til aktiviteterne og presser jer ikke ud i noget, som I finder grænseoverskridende og man kan selvfølgelig til hver en tid, springe en aktivitet over. Der skal være plads til alle. Vi ved godt, hvordan der er at være ny, eftersom vi alle stod i samme situation, da vi selv startede på studiet. Netop derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at sørge for, at jeres studiestart bliver så tryg og god som overhovedet mulig.

Programmet for intro-ugen, og meget andet, kan du finde i ruspjecen, som du kan downloade under punktet 'studiestartsdokumenter' længere nede på siden.

Vi glæder os til at se dig og give dig en god studiestart !
Kærlig Hilsen
Dramaturgis Tutorhold 2019.    

Praktisk information

Det vigtigste i forhold til rusugen:

 • Intro-ugen starter: d. 26. August 2010 med ankomst kl. 09.00-09.30 på adressen:
  Langelandsgade 139
  8000 Aarhus C
   
 • Intro-ugen varer hele uge 35 så skynd dig at sætte et stort fedt kryds i kalenderen. 
 • I intro-pjecen (som findes under studiestartsdokumenter) er der et punkt, der hedder ”vigtige datoer”, som indeholder faglige og sociale arrangementer efter intro-ugen, som er speciallavet til jer. Tjek det ud og skriv i kalenderen. Vi vil dog fremhæve hytteturen den 11.-13. oktober, som både er for tilvalgsstuderende og de nye bachelorstuderende.
 • For at betale for både intro-uge aktiviteter og Hyttetur følg dette linkhttps://rus-drama19.nemtilmeld.dk/1/.
 • Frist for betaling er den 19. august 2019.
 • Vi har lavet en facebookgruppe til jer ”Dramaturgi 2018”, her kan i også komme i kontakt med tutorerne før intro-ugen: https://www.facebook.com/groups/2336898876390197/
  Denne gruppe vil fungere som din årgangsgruppe igennem jeres studietid på bacheloren ved Dramaturgi.
 • Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte tutorholdets to RUS-sekretærer:
  Emil Krabbe Villadsen: 60468557
  Sara Conijn : 20476586
  Kontakt pr. mail: dramatutor2019@gmail.com

Studiestartsdokumenter

Studiestartspjece Dramaturgi 2019

Studiestartsprøve

Pr. 1/9 2016 er der indført en studiestartsprøve på alle bacheloruddannelser på Arts. Prøven afholdes i løbet af september på bacheloruddannelsens første semester.

På Dramaturgi er studiestartsprøven tilknyttet disciplinen Værkanalyse 1. Via linket kan du læse mere om prøvens art i kursuskataloget.  

Det er vigtigt, at du orienterer dig om studiestartsprøven. I introduktionsugen kan din studievejleder fortælle dig mere om studiestartsprøven på din uddannelse. 

IT-systemer og vigtige links

 • mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

 • Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

 • mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

 • Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannelse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

 • studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.

Få overblik over IT-systemer på AU

373173 / i40