Studiestart Engelsk Bachelor 2019

Welcome to English

Here you will find all you need to know about your orientation week

Din studiestart er i uge 35, og er en introuge. Ugen drejer sig om at integrere dig, fagligt og socialt, på Engelsk og på Aarhus Universitet. Til at hjælpe dig er vi en gruppe studerende på Engelsk, som vil være dine tutorer i introugen og på dit første studieår. Vi har arrangeret et hyggeligt og alsidigt program, som vil gøre dig klar til at starte med undervisningen ugen efter. Vi ved alle hvordan det er at være ny på studiet, og derfor kan vi garantere at du nok skal blive hjulpet godt i gang af os!

Programmet for introugen, og meget andet, kan du finde i studiestartspjecen, som du kan downloade under punktet 'studiestartsdokumenter' længere nede på siden.

Praktisk information

Første dag (26. august): I skal møde i Nobelsalen, Jens Chr. Skous Vej 2, bygning 1485 lokale 123, til registrering fra kl. 9.00-9.30.

Du finder et kort og andre oplysninger i vores ruspjece, som er vedhæftet under punktet ”studiestartsdokumenter” længere nede på siden.

Vi har oprettet en facebookgruppe til jer, som i skal melde jer ind i – der vil blive uploadet vigtig information før og i løbet af rusugen, og i kan bruge den som årgangsgruppe efter rusperioden er slut. Gruppen hedder ”AU Engelsk 2019” og kan findes på dette link: https://www.facebook.com/groups/365092680772576/ 

Studiestartsdokumenter

Studiestartspjece Engelsk 2019

Studiestartsprøve

Pr. 1/9 2016 er der indført en studiestartsprøve på alle bacheloruddannelser på Arts. Prøven afholdes i løbet af september på bacheloruddannelsens første semester.

På Engelsk er studiestartsprøven tilknyttet disciplinen History, Society, and Culture 1. Via linket kan du læse mere om prøvens art i kursuskataloget.  

Det er vigtigt, at du orienterer dig om studiestartsprøven. I introduktions kan din studievejleder fortælle dig mere om studiestartsprøven på din uddannelse. 

IT-systemer og vigtige links

  • mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

  • Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

  • mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

  • Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannelse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

  • studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.

Få overblik over IT-systemer på AU

372032 / i40