Studiestart på kandidatuddannelser DPU

Velkommen til studiestarten på DPU!

Kære ny studerende,

Studiestarten 2019 for nye studerende starter i uge 35. I København (Emdrup) bliver det mandag den 26/8 og tirsdag den 27/8, og i Aarhus bliver det torsdag den 29/8 og fredag den 30/8. De to dage vil være introducerende til både faglige, praktiske og sociale elementer, som er vigtige for din fremtid som studerende på ARTS, AU. Nedenfor kan du se programmet for de to dage, samt anden information, som er vigtig for dig som ny studerende.

I uge 36 – 39 vil du blive introduceret til forskellige systemer, redskaber og ressourcer, der kan bidrage til en god start på dit studie. Du kan orientere dig om aktiviteterne og tilmelde dig her. (NB. Der bliver sat tid af til at tilmelde sig aktiviteterne i uge 35).

Du kan finde din undervisningsplan for 1. semester her.

Studieinformation til alle

Studieportalen
Studieportalen finder du oplysninger om blandt andet undervisere, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Her er alt information, du skal bruge under studiet samlet.

SU                                                
Uddannelser på AU er en SU-berettiget uddannelse. Husk derfor at søge om SU, hvis du ønsker.

BlackBoard​
Undervisningens faglige side. Dette er det tætteste, man kommer på et intranet for uddannelsen. Her lægges eksempelvis undervisningsplaner op for jeres fag og undervisere kan kontakte jer via BlackBoard.  

MIT AU
På Mit AU får du overblik over din profil som studerende samt blanketter etc. Login hertil oprettes efter instruktioner fra fysisk eller brev via e-­boks, som fremsendes til nye studerende. Login’et hertil bruges også til BlackBoard.

@post.au.dk ​studiemail
Som studerende får I automatisk oprettet en mailadresse. Adgang til mailadressen sker via mit.au.dk eller mitstudie.au.dk. Studiemailen kan opsættes i din normale mailadresse. Læs mere om, hvordan du opsætter din mail her.

Lokaler for efteråret
​På Timeplaner kan du få et overblik over, hvordan din undervisning ligger i efteråret samt hvor du skal være. 

1438876 / i40