Studiestart Kunsthistorie Kandidat og Kandidattilvalg 2019

Velkommen til kandidatuddannelsen og kandidattilvalget i Kunsthistorie

Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til kandidatuddannelsen i Kunsthistorie, og vi ser frem til at møde dig på Langelandsgade Kaserne til første undervisningsgang i Kunsthistorisk tema, onsdag d. 5. september kl. 9-12 lokale 1584/120. Vi starter dagen med fælles morgenmad og derudover vil dagen være pakket med introduktion til faget Kunsthistorisk tema og med information om kunsthistories kandidat- og kandidattilvalgsuddannelser. Du kan finde studieordningen her.

Ud over faget Kunsthistorisk tema skal du have en to tværfaglige workshops på hver fire uger i efteråret. Litteraturhistorie og Kunsthistorie udbyder i samarbejde fire workshops, og du skal vælge én af disse før efterårsferien og én efter efterårsferien. Se nærmere beskrivelse af de fire workshops på BB. BB er den primære elektroniske kommunikationskanal for studiets aktiviteter og her vil tekster, programmer og delafleveringer blive uploadet gennem semestret.

 

Vi håber, at du vil finde dig godt til rette på uddannelsen. På gensyn,

Camilla Skovbjerg Paldam, afdelingsleder + Peter Brix Søndergaard og André Wang Hansen, undervisere på Kunsthistorisk Tema