Studiestart Musikvidenskab Bachelor 2019

Velkommen på Musikvidenskab!

Her finder du alle praktiske informationer om din studiestart

Kære ny studerende på ARTS, Aarhus Universitet.

Studiestarten for nye studerende er mandag d. 26. august i uge 35, 2019. Den første uge vil være introducerende til både faglige, praktiske og sociale elementer, som er vigtige for din fremtid som studerende på ARTS, AU. På denne side vil der i løbet af foråret 2019 komme program for den første uge, samt anden information, som er vigtig for dig som ny studerende. 

I start/midt august kan du forvente at modtage et brev i E-boks med oplysninger om din studiestart, så hold øje med din E-boks.

Her finder du alle praktiske informationer vedrørende din studiestart

Til at sørge for, at du får den rigtige start, er vi 20 tutorer, som tager imod dig og dine medstuderende mandag d. 26. august. Inden undervisningen starter i uge 36, har vi tilrettelagt en farverig introduktionsuge, hvor du vil blive introduceret til de mange facetter, der udgør Musikvidenskab på AU.

I løbet af introugen vil du få tid til at lære dine medstuderende at kende på en afslappet og uhøjtidelig måde gennem fagligt orienterede og sociale aktiviteter, samt møde dine kommende undervisere. Der vil blandt andet være introducerende forelæsninger.

Praktisk information

Mandag d. 26. august kl. 9.00 mødes vi på Langelandsgade 139, Bygning 1584, Indgang C.

I løbet af introugen vil der foregå en masse sociale og festlige aktiviteter, som vil ligge efter kl. 16. Man kan købe drikkevarer til caféerne, som bliver solgt til fordelagtige priser – her kan man betale kontant eller med mobilepay.

Hvis du er vegetar eller f.eks. har allergier, vil vi meget gerne vide det.

Fredag i uge 37, altså to uger efter introugen – d. 13. september, får du mulighed for at møde de nye studerende på hele Kasernen til en fællesæstetisk dag med sjove aktiviteter og hyggeligt samvær. Første weekend i efterårsferien, altså d. 12.-14. oktober, tager vi på hyttetur, som traditionelt er spækket med musik, løjer og sjove udfordringer. Alt dette får I selvfølgelig mere at vide om, når vi ses.

Slutteligt skal du vide, at vi også vil være dine tutorer efter introugen og hytteturen, og at du derfor altid kan komme til os med dine spørgsmål eller bekymringer, også efter du er kommet godt i gang med studiet. Under alle omstændigheder kommer I ikke til at kunne undgå os, da Kasernen er en hyggelig lille oase på AU, hvor folk kommer hinanden ved, både på tværs af årgange og fag.

Vi glæder os til at se dig!

Studiestartsdokumenter

Studiestartspjece Musikvidenskab

Studiestartsprøve

Pr. 1/9 2016 er der indført en studiestartsprøve på alle bacheloruddannelser på Arts. Prøven afholdes i løbet af september på bacheloruddannelsens første semester.

På Musikvidenskab er studiestartsprøven tilknyttet disciplinen Musikkultur. Via linket kan du læse mere om prøvens art i kursuskataloget.  

Det er vigtigt, at du orienterer dig om studiestartsprøven. I introduktionsugen kan din studievejleder fortælle dig mere om studiestartsprøven på din uddannelse. 

IT-systemer og vigtige links

  • mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

  • Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

  • mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

  • Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannelse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

  • studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.

Få overblik over IT-systemer på AU

371973 / i40