Studiestart Religionsvidenskab Tilvalg 2019

Velkommen til tilvalget i Religionsvidenskab

Først og fremmest TILLYKKE med, at I skal til at studere det fedeste fag på AU.

I skal nu til at stifte bekendtskab med tilvalget i Religionsvidenskab og Religion, Politik og Samfund (RPS) for første gang. Sådan rigtigt i hvert fald. Introugen har netop det formål at hjælpe jer i gang med at få en godt start på tilvalget – både i fagligt og socialt regi.

Her vil I møde jeres nye medstuderende, kommende undervisere og ikke mindst jeres fantastiske tutorer. I disse dage vil ligeledes følge et hav af informationer om stedet, studiet, bøger, foreninger, instruktorer m.m. 

Vi har planlagt introduktionsugen som en god blanding af faglige og sociale arrangementer, der gerne skulle give jer en forsmag på det studieliv, som venter rundt om hjørnet. Det er fedt at være religionsvidenskaber og RPSer på AU – også uden for undervisningslokalet, hvor et rigt foreningsliv og godt studiemiljø nok skal sørge for, at I ikke kommer til at kede jer.

I programmet nedenfor finder du en udførlig liste med praktiske informationer. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

IT-systemer og vigtige links

  • mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

  • Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

  • mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

  • Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannlse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

  • studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.