Studiestart Sociologi Tilvalg 2019

Velkommen til tilvalget i Sociologi!

Kære nye studerende på Tilvalg i Sociologi,

Allerførst skal der lyde et stort og varmt VELKOMMEN til jer alle sammen! Hele teamet omkring Tilvalg i Sociologi ser meget frem til at møde jer, og vi håber, at I vil få et godt og lærerigt år. Dernæst vil vi gerne informere jer om, at der vil finde en introduktionsdag sted fredag d. 30. august, og vi beder om, at I vil deltage hele dagen. I kan læse mere i vores velkomstbrev og program nedenfor. 

IT-systemer og vigtige links

  • mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

  • Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

  • mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

  • Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannlse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

  • studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.