Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Studiestart Tilvalg Billedkunst og Visuel Kultur

Studiestart Billedkunst og Visuel Kultur Bachelortilvalg 2019

Velkommen til tilvalget Billedkunst og Visuel Kultur!

Undervisningen i faget "Visuel analyse" på bachelortilvalgsuddanelsen i Billedkunst og Visuel Kultur starter torsdag den 5. september kl. 8.15 i lokale 120 i bygning 1585 på Kasernen, Langelandsgade 139. Semesterplan og E-kompendium vil blive tilgængelig her på BB medio august.

Til første undervisningsgang vil der være velkomst og studieintroduktion.

IT-systemer og vigtige links

• mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

• Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

• mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

• Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannlse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

• studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.