Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Studiestart Tilvalg Globalisering og kulturel identitet

Studiestart Globalisering og kulturel identitet tilvalg 2019

Der vil være introduktionsuge på tilvalget i Globalisering og kulturel identitet hele uge 35. Nedenfor finder du et velkomstbrev, der indeholder vigtige informationer om din start på GKI, og et program for ugen.

Vi mødes første gang i lokale 1481-231 mandag den 26. august 2019 kl 9, hvor du vil møde undervisere og medstuderende.

IT-systemer og vigtige links

• mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

• Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

• mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

• Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannlse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

• studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.