Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Studiestart Tilvalg Litterær og kulturel oversættelse

Studiestart Litterær og kulturel oversættelse 2019

Kære nye LKO-studerende,

Velkommen til BA-tilvalget i Litterær og Kulturel Oversættelse!

Tirsdag den 3. september kl. 13.15 – 15.00 i lokale 1915-118 introducerer vi til studiet og til de to kurser, vi udbyder i efterårssemestret. Læs mere i velkomstbrevet nedenfor.

IT-systemer og vigtige links

• mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

• Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

• mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

• Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannlse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

• studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.