Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Studiestart Tilvalg Strategisk kommunikation i organisationer

Studiestart Strategisk kommunikation i organisationer (kun for IVK) 2019

Welcome to the supplementary subject: Strategic communication in organisations

You are invited to join us for an introduction Friday August 30th, 15.00-17.00 (Bygn. 1482, lok. 105) to the supplementary subject: Strategic communication in organisations.

During the introduction, you will get insights into the scope and focus of the subject so that you develop an understanding of how the subject and its courses are connected. In addition, we would like to address and discuss expectations with you. Find your programme below.

We hope to see you there, and look forward to meeting you.

IT-systemer og vigtige links

• mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

• Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

• mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

• Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannlse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

• studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.