Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Undervisning Undervisnings- og eksamenstilmelding vejledning-til-undervisningstilmelding-i-mitaudk

Vejledning til undervisnings- og eksamenstilmelding i mit.au.dk

1. Log på Studieselvbetjeningen på mit.au.dk
    2. Vælg fanebladet ”Undervisning”
    3. Vælg ”Tilmeld”
    4. Vælg den relevante Tilmeldingsblanket

Du kan vælge tilmeldingsblanketter på den/de uddannelser, du er tilmeldt nu. Hvis du læser bacheloruddannelsen i engelsk, kan du altså melde dig til kurser på bacheloruddannelsen i engelsk + til HUM-fag.

Hvis du skal begynde på noget nyt til 1. september – en ny bacheloruddannelse, et tilvalg eller en kandidatuddannelse – så vil der som hovedregel først være åbent for tilmelding d. 20. august. Se mere på hjemmesiden om undervisningstilmelding.

Undtagelsen er studerende på kandidatuddannelserne i religionsvidenskab, teologi, historie og medievidenskab, som skal tilmelde sig fag på kandidatuddannelsen i den normale tilmeldingsperiode.

1. Tilmelding til undervisning

Sæt kryds i venstre kolonne ud for de kurser, du vil tilmelde dig i det kommende semester.

1. Der åbner nu et pop-up vindue:

Du kan nu have forskellige valgmuligheder (fx ”ønsket sted”, ”hold”, ”prioritering”, ”, ”lektionsgruppe”). Vælg en mulighed fra drop down menuen ved at trykke på den lille pil til højre i feltet. Er der ingen valgmuligheder, skal du blot gå videre til….:

1. Gem

Når du er sikker på din tilmelding og har udfyldt de relevante felter – tryk ”Gem” oppe i øverste højre hjørne.

Du skal gentage punkt 4. -7 for alle de fag du skal tilmelde dig.

Når du har tilmeldt dig undervisning, er du også automatisk tilmeldt eksamen. Tilmeldingen er bindende, når tilmeldingsperioden er slut.