Velkommen til nye studerende på Hangøvej

Studiestart for diplomingeniører i

Kemi, Bioteknologi samt
Kemi og fødevareteknologi

Studiestart den 24. august 2022

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen til studiestart d. 24. august 2022.

De første dage er introdage og vil være en blanding af sociale og faglige arrangementer. Du vil møde dine medstuderende, dine undervisere og dine tutorer. Processen med at blive en integreret del af studiemiljøet starter her, og du vil også få mange praktiske informationer. Derfor er det rigtig vigtigt at du deltager – også selv om du har læst på universitetet før. Den normale undervisning starter d. 29/8.

Længere nede på siden finder du programmet for din studiestart samt praktisk info om bogkøb, IT med mere.


Online studiestartsforløb Study@AU

Du kan allerede før din første dag på universitetet forberede dig på studiestarten gennem AU’s online studiestartsforløb. Forløbet hedder Study@AU og giver dig indblik i Aarhus Universitet og den uddannelse du begynder på, de mest relevante IT-platforme, og de fællesskaber du kan blive en del af som studerende på AU. Study@AU giver dig svar på en række praktiske spørgsmål, som kan være rare at have på plads, inden du møder op på universitetet første gang.

Forløbet er delt op i moduler, som kan tages enkeltvist. Det samlede forløb tager ca. et par timer at gennemføre. Du bliver automatisk tilmeldt Study@AU, når du er blevet optaget på en uddannelse på AU.

Du kan tilgå forløbet i Brightspace fra midten af august 2022. Du modtager en mail med nærmere information.  

·         Find hjælp til at logge ind i Brightspace her 


Er det længe siden, du sidst havde matematik?

Matematik indgår som en stor del af alle ingeniøruddannelser, og det er vigtigt, at du kommer godt i gang fra starten. Derfor tilbyder vi et kort brush-up kursus for alle kommende ingeniørstuderende på Technical Sciences Aarhus Universitet. Kurset afholdes lige op til studiestart

Læs mere om Brush-up kurset i matematik og tag en præ-test, så du kender dit niveau, på siden 'Brush up-kursus' i menuen.


Program for introdagene(kommer senere)

Studiestart er onsdag d. 24. august 2022

  • Bioteknologi
  • Kemi
  • Kemi og fødevareteknologi

 

Vigtig info du bør kigge på inden studiestart(kommer senere)

Du finder vigtige informationer om studiekort,  køb af bøger,  IT  m.m. nedenfor. Vi anbefaler, at du går punkterne igennem inden studiestart og sørger for at få bestilt bøger, studiekort osv. i god tid. 

Dit skema