BIO MATCH – erhvervslivet møder studerende og forskere fra Bioscience

Den 28. september indtager Institut for Bioscience Stakladen og byder erhvervsliv, studerende og forskere velkommen netværks- og karrieredagen BIO Match. Her har du som biologistuderende en helt unik chance for at komme i dialog med erhvervslivet og møde potentielle arbejdsgivere.

30.08.2018 | Lea Laursen Pasgaard

Kom til netværks- og karrieredagen BIO Match fredag 28. september. Illustration: Tinna Christensen

Institut for Bioscience fyrer op under samarbejdet mellem erhvervsliv, studerende og forskere fredag 28. september. Her danner Stakladen på Aarhus Universitet rammerne for netværks- og karrieredagen BIO Match, hvor du som studerende kl. 12-15.30 har mulighed for at komme i direkte dialog med arbejdsmarkedet.

Arrangementet byder på en blanding af korte oplæg og en markedsplads med stande. Her kan virksomheder, organisationer og myndigheder få deres egen stand, hvor de kan præsentere sig selv, netværke, udveksle idéer og drøfte muligheder og potentialer for samarbejde med dig, dine medstuderende og instituttets forskere.

Til BIO Match kan du blandt andet møde:

BioInnovation Institute, Bioøkonomisk Vækstcenter Guldborgsund, Danmarks Jægerforbund, Dansk Ornitologisk Forening, DANVA, Dyrenes Beskyttelse, Fermentationexperts, Grundfos, Innovationsfonden, Jobcentrets karriereteam, Kattegatcentret, Limfjordsrådet, Naturhistorisk Museum aarhus, NIRAS, Pindstrup, Poul Due Jensens Fond, SEGES, Studentervæksthus Aarhus og Teknologisk Institut.

Grib mulighederne og bliv både klogere på arbejdsmarkedet, få inspiration til at tænke i nye muligheder og mød eventuelt din kommende arbejdsgiver direkte.

BIO Match er arrangeret af erhvervsudvalget på Institut for Bioscience i samarbejde med forretningsudvalget i BFU. Vi giver snacks, kaffe, te og en gratis øl/vand i baren. Af hensyn til forplejning er tilmelding derfor nødvendig.

Læs mere og tilmeld dig på bios.au.dk/biomatch

Biologi, Studerende