Bliv klædt på til BIO Match

BIO Match er en god mulighed for dig til at finde dit næste studiejob, Erhvervsprojekt eller projektsamarbejde. Men hvordan får du virksomhederne til at huske dig? Deltag i BIO Match Warm Up 18. september og få gode råd om, hvordan du får et skarpt CV og lægger en god strategi for BIO Match, så du får mest muligt ud af at deltage.

05.09.2018 | Lea Laursen Pasgaard

Kom med til BIO Match Warm Up fra 15.00 til 17.00 den 18. september og bliv klar til mødet med erhvervslivet. Foto: AU Foto/ Jesper Rais

Kom med til BIO Match Warm Up fra 15.00 til 17.00 den 18. september og bliv klar til mødet med erhvervslivet. Foto: AU Foto/ Jesper Rais

Vil du gerne have styr på dit CV, afklaret dine kompetencer samt input til, hvordan du tager kontakt til en virksomhed på BIO Match-dagen den 28. september eller måske i dagene efter? Så deltag i denne workshop, hvor vi arbejder med kompetenceafklaring, ser på opbygning af CV’er, samt drøfter strategier, når der skal tages kontakt til en virksomhed. Har du allerede udarbejdet et CV, så medbring det gerne.

Workshoppen afholdes af Science and Technologys karrierevejledere fra Jobcenter Aarhus og finder sted tirsdag 18. september kl. 15-17 på Institut for Matematik. Du kan tilmelde dig via dette link - https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=2EEHTXVD1K31.   

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at kontakte studie- og trivselsvejleder Stina Lykkebye Tylen på slt@au.dk.  

Læs mere om netværks- og karrieredagen BIO Match her

Science and Technology, Biologi