Stop smittekæder på Campus

Alle studenterforeninger på Nat og Tech inviteres til dialogmøde med ledelsen torsdag d. 24. september kl. 16:30 om, hvordan vi sammen kan stoppe smittekæder på Campus. Det foregår på Zoom. Læs mere og tilmeld dig i nyheden.

Alle studenterforeninger på Nat og Tech inviteres til dialogmøde med ledelsen torsdag kl. 16:30 på Zoom. Foto: Colourbox
Alle studenterforeninger på Nat og Tech inviteres til dialogmøde med ledelsen torsdag kl. 16:30 på Zoom. Foto: Colourbox

Aarhus oplever i øjeblikket en stigning i smitten af coronavirus, og spredningen sker især blandt unge - også på universitetet.

Vi er alle interesserede i at kunne fortsætte en så normal studiehverdag som muligt og undgå endnu en nedlukning. Derfor inviterer de to dekaner på Natural Sciences og Technical Sciences, samt prodekanen for uddannelse, til dialogmøde med alle studenterforeninger på Nat og Tech torsdag d. 24. september kl. 16:30 på Zoom.

Dialogmødet handler om, hvordan vi sammen kan stoppe smittekæder på Campus. Dagsordenen er:

  1. Hvordan kan vi bedst hjælpe hinanden med at stoppe smittekæder, så vi undgår endnu en nedlukning?
  2. Hvordan opretholder vi et godt studiemiljø under disse forhold?

Fra Nat og Tech deltager Kristian Pedersen (dekan for Nat), Eskild Holm Nielsen (dekan for Tech) og Finn Borchsenius (prodekan for uddannelse på Nat og Tech).

Zoom-link til dialogmødet kommer med tilmeldingsbekræftelsen.

Send meget gerne invitationen videre til dine foreningsfæller, så vi kan få masser af gode inputs til at stoppe smittekæderne på Campus!