Nyheder og arrangementer

Foto: Siemens Gamesa Renewable Energy.

Wind Power Summer School på Aarhus Universitet

18.01.2021Er du interesseret i at få et indblik i den seneste udvikling inden for vindenergi og møde nogle af de førende virksomheder i branchen sammen med andre studerende fra hele verden? Hvis svaret er ja, så er Wind Power Summer School din chance for at udvikle dine evner og forbedre dine karrieremuligheder.

Reminder: Frist for ansøgninger til Dronning Margrethe II’s Rejselegat er d. 20. januar

13.01.2021Dronning Margrethe II’s Rejselegat uddeler i 2021 et rejselegat per fakultet på 25.000 kroner. Legatet kan søges af bachelor- og kandidatstuderende.

Sidste udkald for ansøgninger til Boligfonden Kubens Spirekasselegat

07.01.2021Boligfonden Kubens Spirekasselegat lukker for ansøgninger fredag den 15. januar. Derfor opfordrer fonden alle iværksætterspirer til at komme ud af starthullerne og søge legatet. Spirekasselegatet er på 25.000 kroner og kan søges online af alle, der har en god idé til at gøre byggebranchen mere innovativ, produktiv eller bæredygtig.

Vind 500 kr. Del dit forslag til corona-venlig aktivitet. Foto: Christian Haaber Rasch, Nat-Tech Uddannelse

Vind 500 kr. Del dit forslag til corona-venlig aktivitet

06.01.2021Hop ind på Nat-Techs facebookside og beskriv dit bedste forslag til en corona-venlig aktivitet, man kan lave med sine studiekammerater.

Alle informationer om omlagt vintereksamen 2020/21 ligger på din studieportal under Eksamen / Eksamensplaner / Online eksamen. Foto: Colourbox

Info om omlagt online vintereksamen

17.12.2020Vintereksamen 2020/21 er omlagt til online format pga. nedlukningen af AU. Du kan finde alle informationer om det på din studieportal under Eksamen / Eksamensplaner / Online eksamen.

Corona/COVID-19