STUDIEPORTAL FOR

BIOMEDICINSK TEKNOLOGI
/ BIOMEDICINSK TEKNIK

04.12.2019 | Studerende

AU offentliggør sit første klimaregnskab

Vær med når AU offentliggør sit første klimaregnskab på årets sidste møde i universitetets bæredygtighedsnetværk onsdag den 18. december. På mødet vil universitetsdirektør Arnold Boon også give en opdatering på arbejdet med AU’s bæredygtighedsstrategi, og AU’s nye have, AU Garden, vil blive præsenteret. Alle er velkomne!

03.12.2019 | Studerende

Hård straf for ulovligt salg af studiebøger

Mange studerende ved ikke, at deling af digitale studiebøger er ulovligt, og at de derfor risikerer at bryde loven. Det kan få alvorlige konsekvenser som fx bøder og fængselsstraf. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i reglerne for deling af studiebøger.

28.11.2019 | Studerende

AU søger studielivsambassadører til Yourniversity i 2020

Brænder du for studielivet? Er du vild med at være kreativ på Instagram? Har du mod på at dele snapshots fra din dagligdag med potentielle og nuværende studerende? Så er det dig, vi søger!

27.11.2019 | Diplomingeniør, Civilingeniør

Spirekassen uddeler legat på 25.000 kr.

Har en god idé eller et projekt inden for byggeri? Så søg Boligfonden Kubens Spirekasselegat senest 26. jan. Får du legatet, er der også mulighed for at få særlig sparring med mentorer, hjælp til ansøgninger af patent, start af egen virksomhed og forskning.

19.11.2019 | Studerende

Skal du være iMentor?

Mentorforeningen på ST (iMentor) søger nye folk til mentorholdet for udvekslingsstuderende i foråret 2020. Så hvis du vil være mentor for nye internationale studerende, har du nu chancen.

Visninger
"Det var gennem mit netværk, jeg fandt virksomheden" Mød Ditte, der arbejder som udviklingsingeniør ved Cook Medical, der udvikler produkter til patienter med blandt andet hjertekarsygdomme

Ingen nyheder i denne liste