Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Biomedicinsk teknik og Biomedicinsk teknologi

STUDIEPORTAL FOR

BIOMEDICINSK TEKNOLOGI
/ BIOMEDICINSK TEKNIK

08.05.2019 | Studerende

Rektor: Aarhus Universitet bør gå fra 4 til 5 fakulteter

Science and Technology har vokset sig så stort, at rektor foreslår at dele det i to fakulteter. Læs her, hvad det betyder for dig, og hvordan du kan komme med kommentarer til rektors forslag.

30.04.2019 | Studerende

Start din karriere på AU Job og Projektbank

Kickstart din karriere på AU Job- og Projektbank – det foretrukne netværk for studerende og nyuddannede. Netop nu kan du blandt andet søge stillingen som underviser ved Det rullende Universitet.

26.04.2019 | Studerende

Begrænset IT i weekenden d. 26.-28. april

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser fra den 26. - 28. april 2019.

25.04.2019 | Civilingeniør

WordPress kursus

Kom og få en grundig introduktion til det gratis CMS program, WordPress. Med WordPress kan du f.eks. lave en blog, hjemmeside eller webshop til din virksomhed.

22.04.2019 | Studerende

Selv en astronaut kan blive overvældet og afvist

Astronaut Andreas Mogensen er uddannet civilingeniør i rumfart og har selv oplevet, hvordan starten på universitetslivet kan være overvældende, og hvordan vejen mod drømmejobbet ikke altid er snorlige. Han opfordrer ST-studerende med rumdrømme til at arbejde hårdt og gribe de chancer, der byder sig.

Visninger
"Det var gennem mit netværk, jeg fandt virksomheden" Mød Ditte, der arbejder som udviklingsingeniør ved Cook Medical, der udvikler produkter til patienter med blandt andet hjertekarsygdomme

fre 28 jun
15:00-17:00 | Navitas, lokale 00.117, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus
Dimission civilingeniører
Vi afholder dimissionsarrangement for det næste hold civilingeniører den 28. juni 2019. Dimittender vil modtage en invitation med posten.