Wind Power Summer School på Aarhus Universitet

Er du interesseret i at få et indblik i den seneste udvikling inden for vindenergi og møde nogle af de førende virksomheder i branchen sammen med andre studerende fra hele verden? Hvis svaret er ja, så er Wind Power Summer School din chance for at udvikle dine evner og forbedre dine karrieremuligheder.

18.01.2021 | Lone Jørgensen

Foto: Siemens Gamesa Renewable Energy.

Sommerskolen afholdes i samarbejde med Vestas Wind Systems, Siemens Gamesa Renewable Energy og DTU Vindenergi.

For at deltage skal du enten være i gang med dit afsluttende år som diplom/bachelor-studerende eller kandidatstuderende på én af følgende uddannelser:

·          Electrical Energy Technology

·          Mechanical Engineering

·          Electrical Power Engineering eller tilsvarende

eller som minimum have en diplom/bacheloruddannelse inden for et af ovenstående områder.

Der er ansøgningsfrist d. 8. april 2021 og sommerskolen finder sted fra d. 15.-27. august 2021.

Mere om Wind Power Summer School.

Diplomingeniør, Civilingeniør