A Day With EY (Fuglesangs Allé)

Brug 5 minutter til A Day With, når EY besøger Aarhus BSS den 6. maj. Her kan du høre mere om hverdagen som medarbejder i EY og blive klogere på, hvordan din uddannelsesbaggrund passer ind hos et af Danmarks største revisionshuse.

05.02.2020 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato ons 06 maj
Tid 11:00 14:30
Sted Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610) - Øvre multisal

Facts om EY

• EY har mere end 250.000 ansatte fordelt på 700 kontorer i flere end 150 lande.
  • EY fik i 2019 fået tildelt titlen som ”Worlds #1 professional services employer” i Universums World’s Most Attractive Employers’ annual ranking.
  • EY arbejder med flere af verdens største forretningsområder, heriblandt revision, cyber sikkerhed og juridisk rådgivning.
  • Hos EY er er der stor fleksibilitet ift. arbejdstid
  • Hos EY bliver du en del af et ungt miljø med mange sociale events
  • Hos EY får du stort ansvar på kort tid

Tilmelding

Arrangementet er relevant for studerende på Aarhus BSS. Det kræver ikke tilmelding. Bare kom forbi
S-bygningen på et tidspunkt mellem 11:00 og 14:30.

Dato: Onsdag den 6. maj 2020

Tid: 11.00-14.30