A Day With Junior Consult (Fuglesangs Allé) - ARRANGEMENTET ER AFLYST

Brug 5 minutter til A Day With, når Junior Consult besøger Aarhus BSS. Her kan du møde nuværende konsulenter, der står klar til at gøre dig klogere på, hvorfor et job hos Junior Consult kan være et godt supplement til studierne. Du kan også høre mere om deres aktuelle stillinger.

05.02.2020 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato ons 22 apr
Tid 11:30 14:30
Sted Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610) - Øvre multisal

Brug 5 minutter til A Day With, når Junior Consult besøger Aarhus BSS den 22. april. Her kan du møde nuværende konsulenter, der står klar til at gøre dig klogere på, hvorfor et job hos Junior Consult kan være et godt supplement til studierne. Du kan også høre mere om deres aktuelle stillinger.

Facts om Junior Consult:

• Junior Consult er en konsulentvirksomhed drevet af ambitiøse studerende fra Aarhus Universitet.
  • Konsulenterne kommer med meget forskellige uddannelsesbaggrunde – alt fra erhversøkonomi til statskundskab og matematik-økonomi.
  • Junior Consult laver projekter for mange typer virksomheder, heriblandt nogle af de største i Danmark.
  • Som konsulent får du ansvaret for et projekt fra start til slut
  • Junior Consults værdier er: Social community, learning, professionalism, engagement

Fun-fact: Junior Consult har makrel-ordning. Det betyder gratis makrel og rugbrød til frokost hver dag.

Tilmelding

Arrangementet er relevant for studerende på Aarhus BSS. Det kræver ikke tilmelding. Bare kom forbi
S-bygningen på et tidspunkt mellem 11:00 og 14:30.

Dato: Onsdag den 22. april 2020

Tid: 11.00-14.30