Mød Akademikernes A-kasse (Bartholins Allé)

Er du sikret et job, når du er færdig med studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kom forbi Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfaglig kantine) på Bartholins Allé, og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.

21.02.2020 | Aarhus BSS Career

Dato ons 20 maj
Tid 11:00 14:30
Sted Bartholins Allé, Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfaglig kantine)

Akademikernes A-kasse hjælper dig i job, hvis du bliver ledig. Det gør de blandt andet gennem individuelle karrieresamtaler, der tager udgangspunkt i dine behov. Som medlem af a-kassen kan du allerede i din studietid deltage i workshops og kurser, så du er godt forberedt til jobjagten, når studiet slutter.

Kom forbi Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfaglig kantine) på Bartholins Allé, og hør mere om medlemsfordelene i Akademikernes A-kasse.

Tilmelding

Arrangementet er relevant for studerende på Aarhus BSS. Bare mød op i Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfaglig kantine) på et tidspunkt mellem 11:00 og 14:30.

Dato: Onsdag den 20. maj 2020

Tid: 11.00-14.30

Sted: Bartholins Allé, Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfaglig kantine)

Sprog: Dansk og engelsk