AMBA-akkreditering til School of Business and Social Sciences

School of Business and Social Sciences har netop modtaget endnu et internationalt kvalitetsstempel nemlig AMBA-akkrediteringen.

20.11.2014 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Modtagelsen af AMBA-akkrediteringen er en anerkendelse af kvaliteten i BSS’ MBA-uddannelse. BSS har i forvejen AACSB-akkrediteringen og en EQUIS-akkreditering af sine business-relaterede aktiviteter. Med de tre akkrediteringer kan BSS nu kalde sig en Triple Crown-akkrediteret business school. Det er en udmærkelse, der kun tilhører 64 andre institutioner i verden.

Styrker studerende og forskere internationalt
Bag BSS’ Triple Crown-akkreditering ligger en grundig og systematisk kvalitetsvurdering af BSS’ business uddannelser, forskere, studerende, strategi og administration.

”Internationale arbejdsgivere kender de kvaliteter, der udmærker studerende med en business uddannelse fra en Triple Crown-akkrediteret business school. BSS’ tredobbelte akkreditering kan derfor meget vel få betydning for vores studerende, hvis de vil gøre karriere i internationalt orienterede virksomheder,” siger Svend Hylleberg, dekan for School of Business and Social Sciences.

Han tilføjer, at akkrediteringerne også vil gavne forsknings- og uddannelsesmiljøerne, når det handler om at tiltrække udenlandske forskere, undervisere og studerende til business disciplinerne.

Sidst men ikke mindst åbner akkrediteringen op for, at BSS’ studerende kan få bedre mulighed for at komme på udveksling på andre akkrediterede universiteter i verden, da den tredobbelte akkreditering kan være med til at skabe nye udvekslingsaftaler.

Læs mere om de tre akkrediteringer:
AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business)
AMBA (Association of MBAs)
EQUIS (European Quality Improvement System)

Kontakt:

Svend Hylleberg, dekan og professor