BDE-studerende vandt 3 ud af 4 præmier ved Blue Innovation Camp 2013

Den bedste, den sjoveste og den mest innovative. Det lyder næsten som titlen på en western, men de tre superlativer omhandler de præmier, som BDE-studerende fra AU Herning netop har sikret sig ved årets Blue Innovation Camp, som løb af stablen den 12. og 13. marts i Vejle.

15.03.2013 | Andreas Glenstrup Jensby

Tre Business Development Engineer-studerende fra AU Herning tog tre ud af fire præmier ved det netop overståede Blue Innovation Camp i Vejle.

Blue Innovation Camp er en todages workshop i Vingsted Centret ved Vejle, hvor 100 innovative studerende fra universiteter og de maritime skoler i Danmark via workshops, foredrag, præsentation af nye idegenererings-værktøjer og forretningsmodeller mv. skal tænke nyt, anderledes og spændende.

I løbet af de to dage arbejder studerende fra forskellige institutioner sammen om et projektoplæg fra erhvervslivet, som så til sidst skal præsenteres. Og her var der BDE-studerende fra AU Herning med i tre ud af de fire vindende grupper i de fire kategorier:

• Den bedste idé blev vundet af gruppen, hvor BDE-studerende Christian Ladefoged var i.
  • Den mest innovative ide blev vundet af gruppen med BDE-studerende Søren Fabricius.
  • Det sjoveste påfund blev vundet af en gruppe med BDE-studerende Thomas H. Andersen.

Den fjerde præmie gik til gruppen med den ide, der hurtigst kunne implementeres. Her var AU Herning ikke repræsenteret.

Det er Maskinmesterskolen København, MARTEC og Aarhus Maskinmesterskole, der sammen arrangerer Blue Innovation Camp. Læs mere om camp’en her.

Studerende, Priser