Begrænset it på hele AU lørdag den 16. marts

Lørdag den 16. marts vil alle universitetets it-systemer være utilgængelige.

08.03.2013 | Didde Trolle Pedersen

På grund af omfattende systemarbejde og opdateringer vil de alle universitetets it services være utilgængelige lørdag den 16. marts fra kl. 10-11.

Nedlukningen omfatter både mail (Ny Exchange, FirstClass og post.au.dk), kalender og dokumentservere, netværk, printere, VPN og IP telefoni og trådløse netværk.

Nedlukningen berører også studerende. Mellem kl. 10-12 vil der desuden være kortvarige midlertidige driftsforstyrrelse på bl.a. mit.au.dk (selvbetjening) og STADS Selvbetjening.

Hele dagen mellem kl. 10-20 vil der desuden være kortere afbrydelser for andre services, der enten ikke vil berøre eller kun berøre brugerne meget kort.

Tidspunktet for nedlukningen er valgt, så det berører færrest muligt, og AU IT håber på forståelse for de nødvendige gener, det eventuelt må medføre for brugerne.

Studerende