Din studieportal har ændret sig

Når du går ind på din studieportal, vil du opleve, at den ser lidt anderledes ud, end den plejer.

08.06.2015 | Marie Louise Bro Pold

Brugerundersøgelser har vist, at studerende på AU i dag bruger studieportalerne aktivt til helt studiekritiske informationssøgninger. Samtidig har brugerundersøgelserne vist, at mange oplever, at det kan være svært at orientere sig på studieportalerne og finde de ønskede oplysninger.

For at imødekomme denne udfordring har en arbejdsgruppe på tværs af fakulteterne på AU arbejdet på at udarbejde en ny og mere brugervenlig struktur. Alle studieportaler er blevet grundigt analyseret via inddragelse af studerende og forskellige brugertests. Disse brugertests har givet en masse viden om, hvordan de studerende ønsker, at studieportalen skal se ud. På den baggrund har arbejdsgruppen udarbejdet en ny struktur, der ud fra brugernes ønsker og behov, skal gøre studieportalerne nemmere at finde rundt på. Denne struktur er nu delvis implementeret på din studieportal, og du vil opleve, at der kommer løbende forbedringer.

Den nye struktur betyder også, at en del information/websider på din studieportal er blevet flyttet rundt, og du vil derfor i nogle tilfælde opleve, at gamle links ikke længere virker.

Hvis du har spørgsmål til den nye struktur eller har brug for hjælp til at finde bestemte oplysninger, er du velkommen til at kontakte studievejleder Majbritt Nielsen (majn@au.dk) eller Marie Louise Bro Pold (mpold@au.dk)

Med venlig hilsen
Studievejlederne

Studerende