Er du forsikret i tilfælde af, du kommer til skade på AU Herning?

Det er dit ansvar! AU Herning opfordrer alle studerende til at tegne ulykkes- og ansvarsforsikringer.

29.02.2012 | Mikkel Stegenborg Nørgaard

Danske universiteter har ingen forsikring for studerende. Derfor skal du selv tegne både ulykkes- og ansvarsforsikring, hvis du ønsker at være dækket i tilfælde af, at du kommer til skade eller forvolder andre skade, mens du opholder dig på AU Herning – fx ifm. arbejde i værksteder, laboratorier eller i forbindelse med køkkenarbejde i AU Hernings kantinekøkken.

Forsikringernes dækning og pris aftales med dit forsikringsselskab. Undersøg eventuelt om du kan opnå rabat ved at tegne forsikringerne gennem din faglige organisation, hvis du er studentermedlem i fx IDA, Sprog og Kommunikation eller DJØF.

Studerende