Fra 1. juli kan du ikke længere bruge dit studiekort til betaling

Fra onsdag d. 1. juli 2015 kan du ikke længere betale med dit studiekort. Sørg derfor for at bruge de penge, du evt. har til at stå på kortet, inden d. 1. juli.

01.06.2015 | Mette Bak Odder

Fra 1. juli kan du ikke længere bruge dit studiekort til betaling

Fra onsdag den 1. juli 2015 kan du ikke længere bruge dit studiekort til betaling af print samt køb i kantinen og i automaterne på AU Herning. Så sørg for at få brugt de penge, du evt. har stående på dit studiekort, da pengene på dit kort ikke kan udbetales.

 Baggrund
Fra sommeren 2015 overgår produktion af studiekort til AU’s Bygningsservice i Aarhus, og det betyder at studiekortene fra juli alene kan bruges som adgangskort på AU Herning, og at betalingsmuligheden forsvinder.

Kan jeg forsat bruge mit studiekort?
Du kan forsat bruge dit nuværende studiekort som adgangskort. Hvis du mister eller ødelægger dit studiekort kan du bestille et nyt via mit.au.dk. Læs mere om bestilling af studiekort: http://studerende.au.dk/studievejledning/studiekort/#mistet

 Hvordan printer jeg fremover?
Aarhus Universitet har en fælles printløsning for studerende, som hedder MyPrint. Du kan allerede nu bruge MyPrint-løsningen, der ikke kræver brug af studiekort, via printeren ved biblioteket. I løbet af sommeren bliver der sat en printer, der bruger MyPrint-løsningen, op ved it-supporten. Læs mere om MyPrint: library.au.dk/faciliteter/print-og-kopi/. De nuværende printere bliver fjernet i løbet af sommeren.

Studerende