Infomøde: Studieophold i udlandet

Mandag d. 30 april kl. 14-16, holder EDU infomøde for studerende der gerne vil læse i udlandet. Du kan høre om EDU, og hvordan de kan hjælpe dig, og møde studerende der selv har læst i udlandet. Mødet er henvendt studerende der endnu ikke er gået i gang med ansøgningsprocessen.

13.04.2012 | AU Herning

Har du lyst til at læse i udlandet? Så kom til EDU’s infomøde, og hør andre studerendes erfaringer. Foto: Colourbox.

Mandag d. 30 april kl. 14-16 i konferencecentret, mødelokale 2.3, bygn. 1421.
EDU’s infomøde er for dig, som ønsker at studere i Australien, Hong Kong, Kina, Malaysia, Mexico, New Zealand, Singapore eller USA - enten 1-2 semestre eller en hel uddannelse. Mødet er primært for studerende, som ikke har været til et af EDU’s infomøder før, og som endnu ikke er gået igang med selve ansøgningsprocessen til et universitet.

Hør andre studerendes erfaringer
På infomødet vil en af EDUs vejledere fortælle om, hvem vi er, og hvad vi kan hjælpe med i forbindelse med ansøgningsprocessen, når du vil søge ind på et af vores samarbejdsuniversiteter. Derudover vil en studerende fortælle om sit studieophold i udlandet, der vil blive vist videoer med studerende, mens de er på studieophold i udlandet, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Husk at melde dig til
Sørg for at melde dig til, da EDU kun afholder mødet, hvis der er nok tilmeldinger (tilmelding sker via linket nedenfor). Der vil blive sendt en email-reminder nogle dage før mødet og en sms-reminder dagen inden.

Tilmeld dig via EDU's hjemmeside:

www.edu-danmark.dk/calendar

Studerende, Arrangement