Kursuskataloget for efteråret 2020 er nu tilgængeligt

Fra d. 16. april kan du se fagudbuddet for efteråret 2020 i kursuskataloget. Kursuskataloget fungerer som et opslagsværk, hvori du kan danne dig et overblik over og læse mere om de forskellige fag, der udbydes på AU.

Kære studerende 

Fra den 16. april kan du se fagudbuddet for efteråret 2020 i AUs kursuskatalog. Kursuskataloget fungerer som et opslagsværk, hvori du kan danne dig et overblik over og læse mere om de forskellige fag, der udbydes på AU.

Kursuskataloget for efteråret 2020 ligger klar
Du kan fra d. 16. april se hvilke fag, der bliver udbudt i efteråret 2020 i AUs kursuskatalog. Du bedes være opmærksom på, at der kan mangle oplysninger i de enkelte kursusbeskrivelser, som vil blive tilføjet løbende, ligesom der kan ske ændringer af kursusbeskrivelserne helt op til semesterstart.

Undersøg allerede nu hvilke fag du ønsker at tilmelde dig
Hvis dit studieprogram muliggør, at du selv skal vælge fag i det kommende semester, er det en god idé, hvis du allerede nu danner dig et overblik over hvilke fag, der udbydes til efteråret 2020 På den måde kan du sætte dig ind i hvilke muligheder, du har, samt hvilke konsekvenser dit valg af fag kan få for dit videre studieforløb inden du tilmelder dig.

Tag højde for reglerne for fagsammensætning, når du vælger fag
Når du overvejer hvilke fag, du ønsker at følge, er det særligt vigtigt, at du samtidig tager højde for hvilke regler, der er gældende i forhold til fagsammensætning for netop din uddannelse. Du kan læse mere omkring reglerne for fagsammensætning i din studieordning. Hvis du har brug for vejledning om fagvalg og studieplanlægning er du velkommen til at kontakte studievejledningen for din uddannelse. Vi vil opfordre dig til at søge vejledning i god tid.

Fagtilmelding
Du kan inde på din studieportal under punktet undervisning og tilmeldingsfrister se hvornår der i foråret er åbent for fagtilmelding til fagene i efteråret 2020.

Med venlig hilsen
Aarhus BSS Studieadministration

Oops, an error occurred! Code: 20230131105207e7c400b7