Matchday

Leder du efter et projekt i samarbejde med en rigtig virksomhed i forbindelse med dine studier eller en mentorvirksomhed? Eller dimitterer du snart og er nysgerrig omkring virksomheder i omegnen, der måske har et job til dig, når du er færdig? Så skal du deltage i AU Career Hernings Matchday for at finde dit match!

03.09.2013 | Mette Bak Odder

Hvornår og hvor?

Dato: Onsdag den 18. september

Tid: Klokken 15.00-18.00

Sted: Aarhus Universitet Herning, kantinen, Birk Centerpark 15, 7400 Herning

Matchday vil være en rigtig god mulighed for at networke med organisationer og virksomheder.  Adskillige virksomheder vil være til stede – klar til at networke med dig. De håber alle at finde et match. Måske du er den perfekte?

Du har mulighed for at tale med hver virksomhed omkring stort set alt fra praktik, relevante studiejobs, mentoraftaler, fuldtidsjobs, bachelor-/kandidatafhandlinger til semester projekter.

Vi opfordrer alle studerende til at komme og networke med virksomhederne på deres stand. De vil gøre alt, de kan for at guide dig og måske skabe et partnerskab – hvem ved?

Eventuel tilmelding kan ske på følgende link:

Tilmelding: gerda.au.dk/Portal/Public/Event/Apply.aspx.

Deltagende virksomheder (flere følger):

-          AKON Arbejdsmiljøkonsulenterne

-          Visit Ikast-Brande

-          Personalemanden ApS

-          DLBR (Branchefællesskab mellem 30 rådgivningsfirmaer)

-          Work in Denmark

-          Erhvervscentret Ringkøbing-Skjern