Nyt system til booking af lokaler

Fra tirsdag d. 13. juni vil det være muligt for studerende på Campus Herning at booke gruppelokaler på resourcebooker.au.dk. Resource Booker vil fra denne dag afløse det nuværende Web Room Booking. Resource Booker tilbyder en mere tidssvarende brugerflade for de studerende, der skal booke et lokale.

08.06.2017 | Mette Bak Odder

Lokalebookinger, der er foretaget i Web Room Booking på datoer efter d. 13. juni, vil stadig være gældende.  Disse bookinger kan ses, men ikke ændres i Web Room Booking indtil onsdag d. 21. juni.

 Adgangen til at booke lokaler for studerende på Campus Herning vil være den samme, som den er i det nuværende Web Room Booking, både hvad angår hvilke lokaler, der kan bookes og hvilke tidsfrister, der er for at booke de enkelte lokaler.

Man kan logge ind på følgende måde:

På siden resourcebooker.au.dk er det endvidere muligt at hente en brugervejledning, der giver en kort gennemgang af mulighederne i Ressource Booker. Vejledningen findes under linket ”Hjælp” i nederste venstre hjørne af hovedmenuen, når man har logget på.

Hvis man oplever uregelmæssigheder med Ressource Booker, som f.eks. problemer med at logge på systemet eller med at booke lokaler, så kan man henvende sig på studieplan.bss@au.dk . Der er yderligere kontaktinfo under linket ”kontakt os” på nederste venstre hjørne af hovedmenuen, når man er logget ind.

Derudover vil jeg (Asger Linnet Jessen) være til stede på Campus Herning dagen for implementeringen. Jeg kan findes i receptionen. Hvis I har nogle spørgsmål skal I være meget velkomne til at kigge forbi. I skal også være mere end velkomne til at skrive direkte til mig på: asli@au.dk.

 

Studerende