PWC Challenge 2013

Case. Karriere. Netværk. Challenge er case-konkurrencen, der udfordrer din faglighed, udvider dit netværk og booster dit CV. Den kan også blive din første arbejdsdag i PwC, for der venter altid et drømmejob til de dygtigste deltagere.   Vi søger ambitiøse kandidatstuderende til Challenge 2013 og har brug for deltagere, der brænder for tværfaglighed, teamwork og et højt tempo.

11.01.2013 | Frederik Christen Dalum

PWC

Challenge er case-konkurrencen, der udfordrer din faglighed, udvider dit netværk og booster dit CV. Den kan også blive din første arbejdsdag i PwC, for der venter altid et drømmejob til de dygtigste deltagere.

Vi søger ambitiøse kandidatstuderende til Challenge 2013 og har brug for deltagere, der brænder for tværfaglighed, teamwork og et højt tempo.

Med Challenge kommer du helt tæt på arbejdsproces- serne i revisions- og konsulentbranchen. Der venter dig en stejl læringskurve og en stor oplevelse, der gør en relevant forskel på dit CV. Så grib chancen og lær PwC lidt bedre at kende – og hvem ved, måske er du én af de deltagere, vi hvert år ansætter.

Tilmeld dig nu på www.pwc.dk/pwchallenge og oplev en dag med case, netværking, præmier og meget mere.

Detaljer:

Challenge afholdes 11. april hos PwC København på Strandvejen 44 i Hellerup. Vi sørger for transport og hotel til dem, der kommer langvejs fra.

Klik ind på www.pwc.dk/pwchallenge og send CV, karakterudskrift og en kortfattet ansøgning til os inden 15. marts, men skynd dig for der er begrænsede pladser

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Skat. Revision. Rådgivning. 

Studerende
Download
Challenge_2013_PwC_a4pdf.pdf (293 Kb)