Sådan fordelte priserne sig til dimissionen 2013

Torsdag den 27. juni og fredag den 28. juni var der dimission på AU Herning for både deltids- og fuldtidsuddannelserne. Se billeder fra dagen og se, hvem der vandt de forskellige priser.

28.06.2013 | Andreas G. Jensby

Tidligere AU Herning-studerende Tue Roth holder tale for dimittenderne. Foto: Tom Laursen, aoh.dk

I alt 301 AU Herning-dimittender var torsdag og fredag den 27.-28. juni samlet i det store auditorium og i kantinen til den store dimission 2013.

Til dimissionen for de fuldtidsstuderende fredag den 28. blev de studerende sendt videre ud i livet med livskloge ord og velmenende råd fra institutleder Michael Goodsite og BSS-dekan Svend Hylleberg, og fik derudover et karriereindspark fra den tidligere AU Herning-dimittend Tue Roth, som i dag er centerleder for et dansk innovationscenter i Indien, virksomhedsejer og iværksætter.

Sådan fordelte priserne sig
Traditionen tro blev der på begge dimissionsdage uddelt en række priser og kåringer til udvalgte dimittender. Her følger et overblik:

• Violina Ivanova (ICM) vandt prisen som årets sommerdimittend samt en check på 5.000 kroner overrakt af Handelsbankens direktør, Niels Viggo Malle.
  • Mianda Galan og Vaida Pakulyte (ICM) vandt prisen for bedste hovedopgave på ICM. For det fik de hver 2.500 kroner fra Hans Foxbys Fond overrakt af uddannelseskoordinator for ICM, Eva Sørum.
  • Agatha Zujewski (HA/HAim) vandt prisen for bedste hovedopgave på HA/HAim. Agatha modtog 2.000 kroner fra Hans Foxbys Fond overrakt af Finn Jakobsen.
  • Oana Stan vandt Sommerens kandidatpris samt 2.000 kroner fra HHI Fonden. Prisen blev overrakt af Keld Skov.
  • David A. K. Hansen fik IDA-ingeniørprisen og 2.500 kroner fra Ingeniørforeningen IDA. Henning Nørskov overrakte denne pris.

På deltidsstudierne gik priserne til:

• Sandra Udsen Kjærgaard vandt for bedste hovedopgave på HD(R)/HD(FR) og dermed 2.500 kroner fra BDO overrakt af Karsten Mehlsen fra BDO i Herning.
  • Anita Furer Madsen vandt for bedste hovedopgave på HD(A)/HD(O), hvilket medførte en check på 2.500 kroner fra Hans Foxbys Fond overrakt af Finn Jakobsen.
  • Lene B. Hundebøll vandt for Bedste opgave for Diplom i Ledelse samt 3.000 kroner fra Ledernes Hovedorganisation overrakt af Inger Mørch Hauge fra AU Herning.

Også AU Herning-dimittender i Aarhus
Fredag den 28. juni var også dagen, hvor det første hold forretningsingeniører dimitterede fra AU Herning. De bliver undervist på Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, og dimissionen for forretningsingeniører foregik derfor i Aarhus. Chefkonsulent for videnudveksling på AU Herning, Anna Katrine Bruun, som holdt tale på vegne af institutledelsen, og uddannelseskoordinator Jane Flarup, fik sammen sendt dimittenderne godt af sted.

Priser, Studerende