Studerende fra AU Herning vinder årets stud.konsulent-pris

Studerende Michael Rask Christensen fra AU Herning har netop vundet årets stud.konsulent-pris sammen med en anden studerende fra AU.

01.06.2012 | Winnie Axelsen

Konkurrencen om at blive årets stud.konsulent havde i år valgt at sætte fokus på fremtidens konsulentvirksomhed som potentiel arbejdsplads. De deltagende universitetsstuderende fra hele landet blev derfor bedt om at give deres bud på, hvordan det er at arbejde i en konsulentvirksomhed, som formår at skabe mest mulig værdi for kunderne.

I essayet fra Michael Rask Christensens team har de peget på en række udviklingstrends, som branchen oplever i øjeblikket. De har ligeledes givet nogle gode bud på, hvordan en konsulentvirksomhed kan være en international arbejdsplads. Desuden har de reflekteret over hvilke rekrutteringsprocesser, der er nødvendige for at sikre de rette medarbejderprofiler for fremtidens konsulentvirksomhed.

Michael Rask Christensen læser til daglig civilingeniør på 4. semester på AU Herning og skriver i øjeblikket kandidatafhandling for Schneider Electric.

Priser