Velkommen til AU Herning!

Michael Evan Goodsite, institutleder på AU Herning, byder alle nye og gamle studerende velkommen til AU Herning.

27.08.2013 | Winnie Axelsen

Institutleder på AU Herning Michael Evan Goodsite

- På vegne af universitetsledelsen og ledelsen på AU Herning vil jeg gerne byde alle I nye studerende velkommen til Aarhus Universitet. Jeg ser frem til at følge jeres uddannelsesforløb og til at give jer hånden, når I om nogle år afslutter jeres uddannelse. Jeg er stolt af, at I bliver den første årgang under vores nye akkreditering, siger Michael Evan Goodsite og fortsætter:

- Jeg håber, at I alle får en fantastisk studiestart. Jeg ved, at studenterorganisationerne har arbejdet hårdt for at give jer så god en start som muligt. Når I undervejs i jeres studietid støder på spørgsmål og undren, skal I vide, at AU Hernings stab af medarbejdere er klar til at hjælpe jer. Så tøv ikke med at kontakte jeres undervisere eller andre i administrationen, når I har brug for hjælp.

- Jeg håber, at jeres studieår bliver nogle af de bedste i jeres liv, hvor I får afprøvet grænser og opnår en stor faglig og personlig udvikling. Her på stedet lægger vi vægt på nærheden mellem studerende og undervisere, men også nærheden til erhvervslivet som I forhåbentlig vil mærke, når I kommer ud på arbejdsmarkedet i den anden ende. Vi har samtidig et særdeles innovativt og internationalt miljø, som vi håber, at I vil få glæde af, når I møder de globale udfordringer i samfundet. Endnu engang velkommen til AU Herning og held og lykke med jeres studier, slutter Michael Evan Goodsite af.

Studerende