Vigtig information vedr. vintereksamen 2021/22

I denne nyhed kan du finde mere information om vintereksamen 2021-2022.

Kære studerende på Aarhus BSS

I har i fredags modtaget en nyhedsmail fra universitetsledelsen vedr. nye retningslinjer for gennemførsel af eksamener til vintereksamen 2021/22. I denne mail vil vi beskrive, hvordan vi forventer, at omlægningen af eksamener kommer til at ske på Aarhus BSS.

Forventninger til eksamener i januar 2022

En stor del af eksamenerne på Aarhus BSS vil blive omlagt til onlineeksamener i januar 2022. Udvalgte eksamener vil fortsat blive afviklet fysisk på campus i det omfang, myndighedernes retningslinjer for en ansvarlig håndtering af COVID-19 gør det muligt. Her vil praktiske prøver samt eksamener uden hjælpemidler som udgangspunkt blive prioriteret.

Opdaterede eksamensplaner med tid og sted er offentliggjort, og du kan nu orientere dig i, hvilke eksamener det drejer sig om for dit vedkommende. Du finder eksamensplanerne på din studieportal – studerende.au.dk – under ”Eksamen”.

Vi vil igennem eksamensperioden nøje følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer for afvikling af eksamener. Vi tager derfor forbehold for, at der kan ske ændringer i eksamensplanen. Vi opfordrer til, at du løbende orienterer dig i din eksamensplan og i WISEflow.

Vi vil også opfordre dig til at holde dig orienteret på Brightspace og på Corona FAQ for Aarhus BSS-studerende, hvor vi løbende vil opdatere med information om dine eksamener. 

Hvis du – efter at have tjekket eksamensplanerne - stadig er i tvivl om, hvilken betydning corona-situationen har for dine eksamener, eller har spørgsmål til, hvordan du går til eksamen under de ændrede vilkår, så kontakt studievejledningen på Aarhus BSS. Du finder kontaktinformationen på studerende.au.dk under din uddannelse under menupunktet ”Studievejledning”.

  

Med venlig hilsen

Aarhus BSS

studentservices.bss@au.dk

Oops, an error occurred! Code: 2024030306532465f1284d